titelblokje  MOZAIEK

Naast tegels en natuursteen, heeft Tegelland ook een grote collectie mozaïek, bestaande uit glasmozaïek, keramisch mozaïek en mozaïek van natuursteen.

titelblokje Glasmozaïek is leverbaar in vele kleurstellingen (vaak felle kleuren), combinaties en maatvoeringen. Het wordt vaak als decoratie toegepast in het wandtegelwerk, maar glasmozaïek kan ook prima op de vloer geplaatst worden als de ruimtes niet te zwaar of intensief belast worden. Onze collectie glasmozaïek varieert van simpele kleurstellingen tot prachtige decoraties en voorstellingen, zelfs in combinatie met bladgoud!

titelblokje Keramisch mozaïek is gemaakt van wand- of vloertegels en is vaak passend bij een bepaalde tegel. Tegenwoordig wordt van veel vloer- of wandtegels ook een mozaïek geproduceerd, waardoor de toepassingsmogelijkheden van de tegel worden vergroot. Het mozaïek kan een tegelvloer of -wand niet alleen verfraaien, maar kan tevens nuttig zijn in bijvoorbeeld een inloopdouche, waarbij het kleinere formaat gemakkelijker op afschot kan worden geplaatst naar het doucheputje, en/of waardoor tevens een hogere antslipwaarde wordt bereikt.

titelblokje Natuursteen mozaïek Zoals er mozaïek gezaagd wordt van wand- en vloertegels, wordt tevens mozaïek gemaakt van natuursteen. Daarbij lijken de mogelijkheden en toepassingen eindeloos, tevens in combinatie met bijvoorbeeld glas, metaal of hout.

titelblokje Wij voeren o.a. de volgende mozaïekfabrikanten:

  • - Trend
  • - Aqua Color
  • - Vitrex
  • - Linea Italia/Arvex
  • - Casa Dolce Casa
  • - Casamood
  • - Vital
  • Voor een sfeer impressie kunt u onze Pinterest pagina raadplegen. Meer >>

    titelblokje  Adres

    De Liesbosch 4e (Google maps)
    3439 LB Nieuwegein
    030 - 662 6841
    Mail

    Gevestigd tegenover Tango/Anac en Praxis Nieuwegein

    titelblokje  Openingstijden

    Maandag gesloten
    Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
    Woensdag 10.00 - 17.30 uur
    Donderdag 10.00 - 17.30 uur
    Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
    Zaterdag 10.00 - 17.30 uur;
    Zondag gesloten

    titelblokje  Social-media

    Volg ons op social media!